Bookmark and Share English
»

KESÄKUU 2014

17/06/2014

Eikö teiltä enää kysytä mitään?

Kysymyksiä on tullut tasaiseen tahtiin. Ongelmaksi muodostui joku netin järjetön automaattibotti, joka alkoi lähettää kysymyskenttään noin seitsemänsataa sisällyksetöntä merkkijonoa joka päivä. Kysymysten lataaminen koneelle merkitisi siis aina noin kymmenen minuutin raivausoperaatioita jokaisen normaalin ihmisen lähettämän kysymyksen löytämiseksi sieltä seasta. Nyt ongelma on saatu hallintaan.

17/06/2014

Rotheryn tilusoolotkin on hyviä (Fishin aikasessa), mutta muuten ärsyttää vähän liian paljon tuo Marillionin soundi- ja sovitusmaailma. Estää melkein tutustumisen, tekee siitä tosi hidasta.

J: Fugazin soundit on vähän tympeät mutta muuten ne ovat oiva ajankuva. Odotapa jokunen vuosi niin kaikki tämän päivän musiikki kuulostaa ihan kauhealta. Sovitukset Marillionilla sen sijaan ovat aivan nerokkaita!

17/06/2014

mitä mieltä Yrjänä olet siitä että haluan antaa pojalleni kolmanneksi nimeksi Yrjänä,sinun mukaasi.vauva alkoi hirveesti potkimaan kun laitoin cmx:ää kuulumaan ja kuulokkeet mahaa vasten:)

Y: Hyvä, että sentään pojalle. Tytön nimenä voisi olla vähän liian paksua.

17/06/2014

Tykkääkö Ykä Bob Marleysta?

Y: Tykkää. Minusta Marley oli loistava popsäveltäjä.

17/06/2014

MITÄ AJATTELET STEINERIN RUDOLFISTA VOI VITTU

Tällainen kura tietysti on myös omiaan aiheuttamaan yhä piteneviä taukoja tämän perkeleen palstan pitämiseen. Ja sitä riittää.

17/06/2014

Aki on lyhenne nimestä Joakim, joka merkitsee "Jahve herättää". Näin ollen Aki merkitsee "ve herät".

Yrjänä puolestaan on ugrilainen väännös kreikkalaisesta nimestä Georgiades (kirjaimellisesti Maamies/Viljelijä), jonka venäläistetty muoto on muuten Gurdjieff.

17/06/2014

Ei taaskaan Yrjänää Vain Elämää ohjelmassa!

Se kirjoitetaan Vain Elämää -ohjelmassa.

17/06/2014

Aurinko, Veljeskunta, Kolmikärki ja Aura. Sellaista kamaa olisi kiva kuulla. Tosi surkeaa geriatrista rämälämää ovat viime levyt olleet. Vieläkö ehtisitte tehdä musiikkia ja jättää sen HC-paskan sikseen?

Tätä kysymystä on yhtä vaikeaa tulkita kuin pihalla makaavaa luutonta jänistä.

17/06/2014

Absoluuttia ei ole! Materiaa ei ole!

Siis ei kumpaakaan? Taidat olla melkonen anarkisti.

17/06/2014

Julkaistaanko teidän seuraava levy VHS-kasettina?

Ei, se julkaistaan enemana.

17/06/2014

Vallat ja väet - kappaleen sanat koskettavat syvältä. Tällä hetkellä jopa liian syvältä. Olemassaolo ei tunnu juuri nyt turvatulta ja merkitykselliseltä. Rukousmyllytkin vain huutavat rukousta, joka tuntuu oudolta ja kylmältä.

Isiksen jätkätkin vaihtaa par’aikaa bändinsä nimeä.

17/06/2014

ootko Janne kuunnellu (Aki ei kuitenkaan ymmärtäisi) Tarotia. Suffer our pleasures & Crows fly black aika mahtavia levyjä!

J: En kai mä kehtais olla Marcon kanssa samassa bändissä jos en olis noita kuunnellu. Heviähän ne tuntuu soittavan!

17/06/2014

Onhan toi Todellisuuksien yleiset aika rasittava eikä sovi Auringon riemuihin kovin hyvin, mutta onpahan lopulta helvetin hyvä biis.

Saatat olla oikeassa. (Timanttirummun sen sijaan pitäis olla kaikilla levyillä, vh. huom.)

17/06/2014

Kun olin herkässä iässä, tulin tänne ja löysin paljon sellaista mikä on myöhemmin auttanut maailman kanssa painimisessa ja omakuvan muodostumisessa sellaiseksi, jota jossain määrin voisi kutsua puntaroivaksi ja viisaaksi. Tästä siis kiitos teille mitä suurimmassa määrin. Älkää vielä lopettako, täällä on yhä ihmisiä kesken.

Emme lopeta. Vielä on paljon pahaa tekemättä.

17/06/2014

Yrjänä, ilmestyykö uusi runokirjasi vielä tämän vuosisadan puolella? Suomenkielinen runous ei tarvitse ketään niinkuin sinua!

Y: Kirja on viittä vaille valmis. Mutta istun kässärin päällä ja haudon sitä.

17/06/2014

Meinasittako pittää välivuuen kysymyksiin vastaelemisesta? Ei kaet siinä, tuloopahan soetettuo enemmän rokkie sinäe aekana joka menisi muuten kysymysten kansa nysväämisseen.

Masentaa.

17/06/2014

Mitäköhän pidätte M Peopleissakin laulaneesta Heather Smallista? Sight for Sore Eyes, Open Your Heart, tai Fantasy Island antanee näytteen.

J: Heathers on mainio elokuva.

17/06/2014

Tilasin myös Isohaaran uudestaan, sillä Post Mortem lakkasi toimimasta, parin minuutin katko. Samalla tämän Pepe Wilbergin levyn, ja Particia Kaasin levyn Chante Piaf, samasta syystä, DVD:lläni Kabaret on kaksi katkosta, Siis myös Chante Piafia seuranneen kiertueen DVD ja Rammsteinin videokokoelma. Kaikessa ei tarvitsekaan olla järkeä, vai kuin?

Järki on tuonut meidät tänne kuilun reunalle, Isohaaran kanteen.

17/06/2014

Hurjan hyvä tämä Battlestar Galactica, eikö vaan.

Y: En ole jaksanut innostua yhdestäkään tämän vuosikymmenen telkkarisarjasta. Ehkä sen vuoksi, että aina löytyy joku tuttava, joka on "katsonut seuraavan tuotantokauden kaikki jaksot putkeen” viime viikonloppuna ja referoi niitä äänekkäästi. Paitsi, että Hannibal oli aika tylyn tyylikäs.

17/06/2014

Pidätkö sä AW vielä mahdollisena, että maapallo on galaktinen rangaistussiirtola?

Y: Se on mahdollista, mutta epätodennäköistä. On myös mahdollista, että mitään objektiivista ”maapalloa” ei ole olemassa.

17/06/2014

Lauletaanko Iäti-biisissä ihmisestä joka katkoo ihmissuhteitaan itsemurhan helpottamiseksi?

Y: Ei. Siinä kerrotaan mun keväästä 2010.

17/06/2014

CMX:ää jo tampereelle ikävöin..kuinka kauan tauko ja paussi jatkuu..mää riudun ja kärsin..

Eihän meillä ole tällä hetkellä edes keikkamyyjää.

17/06/2014

Hohhoi. Voisitte lopettaa noiden lapsellisten kiukuttelumielipiteiden politiikasta suoltamisen. Menkää lukemaan vaikka Scriptaa, jos viisastuisitte ja tajuaisitte poistaa tämän menkkailunne. T. maailmaa järkevissä määrin syleilevä gospel-muusikko alias yksi monista.

Vielähän tämä järjettömyyksiä lateleva automaattibotti on voimissaan.

17/06/2014

Miten te pohjoisen miehet selviätte näistä etelän vetelistä kulleista?

Vetelä kulli on näppärä kustessa.

17/06/2014

Kuuntelin Rushia ennen kuin muuta musiikkia. Olen kuunnellut Talvikuninkaan tuhannesti. Tajusin juuri vallan haamujen YYZ:n

Hymiö!

17/06/2014

Joo, Pythagorasta viisaampi olis jo viisas. Tai ehkei mut oletettavasti.

Täys urpohan se oli.

17/06/2014

Moni on jostain syystä parjannut tätä "Kauneus pettää"- kappalettanne, vaikka henk.kohtaisesti pidän sitä erittäin hienona esityksenä. Harva kappale saa itselläni aikaan niin henkilökohtaisia tuntemuksia. Auttanut monena vaikeana hetkenä. Kiitos. Sen verran kysyn, että moniko biisi saa inspiraationsa bändiläisten henk.koht. elämästä? (Ei tarkalleen tarvitse toki tilittää.)

Y: Tekstittäjänä sanon, että omasta tunne-elämästä löytyy aina kaikki energia, joilla tekstejä tehdään. Se, minkä verran joku tietty laulu nivoutuu suoraan omaan elämään, on aina monimutkaista.

17/06/2014

Sivumennen sanoen tuo Dion aikainen Sabbath ei ole mistään kotoisin.

Y: Olin jotain 15 kun ne levyt alunalkaen tulivat. Oli muuten siihen aikaan maailman tukevin soundi.

17/06/2014

Sapattivuosi?

J: Säätöä.

17/06/2014

Kesti hetken, että tajusin. Te harrastitte sosiaalista mediaa jo vuodesta 1994. Sen jälkeen kun jopa äänilevyt muuttuivat someksi, te aloitte anti-sosiaalisiksi ja lopetitte kysy-palstan. Rakastan tällaista anti-somea! PS. Tämä ei sisällä kysymystä, joten tämä viestikin on anti-some.

Vittu, heti meni pilalle.

17/06/2014

2007 oli yli 7 vuotta sitten. Oisko aika päivittää bioa. Häh?! Rakkaudella toivottaen, Turbo-Fani

Y: No olisi! Yritän tehdä sen vielä ennen jewhannusta.

17/06/2014

Jaa laitoitte uuden videon jewtubeen. Olin jo vähällä kommentoida, mutta sitten palasin järkiini ja tulin tänne. Täällä saa olla anonyymi.

Liikkuva kuva pilaa kaiken.

17/06/2014

Epppujen paras levy on Kabhdeksas ihme.

Eikä ole. Coctail Bar on.

17/06/2014

Ei Ristossa ole mitöään tajuamista, Risto on ihan paska.

Puhut siitä bändistä? Meillä oli rakentava keskustelu uuden tuottajamme kanssa Riston tuotannosta muutama viikko sitten.

17/06/2014

Ette ole päivittäneet kysy-palstaa kuukausiin. Tämä on jo teiltä pahimman luokan vittuilua.

U got it.

17/06/2014

Oletteko te joitain elitistejä, joiden mielestä ennen asiat olivat paremmin ja kaikki uusi (musiikki, tv, elokuva jne.) on paskaa? Nyrpistelette tuulipuvuissa kulkeville Suomi-junteille ja luulette olevanne jotain merkkihenkilöitä?

Porukkahan ei enää edes kulje tuulipuvuissa, vaan mitä hämmentävimmissä teknisissä urheiluvetimissä. Mutta kysymyksen runkona lepäävä oletus siitä, että ”elitistin" mielestä ”ennen” olisi tehty asioita paremmin kuin ”nyt” on varsin erikoinen. Elitistihän on nimenomaan henkilö, joka seuraa kaikkea uutta ja mieluusti viimeisintä uutta. Esimerkiksi myyttinen hipsterihän on elitisti, mitä suurimmassa määrässä. Hänellä on seitkytluvun verkkarit, tuhat soul-vinyyliä, käsintehdyillä elektronisoittimilla tanssittavaa suhinaa tekevä retroartsubändi, ja sen lisäksi hän harrastaa hyönteisten kasvattamista ruuaksi. Me olemme puolestaan rumia ja vanhoja juntteja, jotka soittavat vanhanaikaista rokkimelukkia, pukeutuvat epäajanmukaisesti ja epäironisesti mustiin farkkuihin, ja lukevat jotain niinku kirjoja.

17/06/2014

Vuokko Hovatta vaikuttaa paljon kypsemmältä kuin Terhi Kokkonen. Kumman tekemisistä kulttuurin saralla te pidätte enemmän?

Kysymys on outo.

17/06/2014

Satie oli se säveltäjä joksi G yritti.

Gurdjieffin musiikki on tarkoitettu niiden tanssiperformanssien taustamusaksi, ei itsenäisiksi sävellyksiksi.

17/06/2014

Kysymyspalstalla on ollut aika hiljaista. Oletko Yrjänä ollut liikaa vai liian vähän kännissä?

Y: Varmaankin liian vähän, sillä heti kun löysin uskollisen valkoviinilasini, palasin päivittämään.

17/06/2014

Arvoisa Herra Y. Olisko mitään saumaa / toivoa / kipinää talvikuningas -kirjaprojektin uudelleen käynnistykseen (Talvikuningas re-loaded)? Siitähän saisi moni-osaisen, niinku tähtien sodassakin. Jos yksi, aloitettu osa tuhoutui niin voisin kuvitella, että "seuraava" episodi vois olla ehkä helpompi aloittaa. Ei mee maku kun yrittää muistella kaikkea uusiksi. Kannustusta!!! -Sampo

Y: Kiitos kannustuksesta. Sovitaanko, etten kerro.

17/06/2014

No mitäh! Ette puhu, ette pukahda tai käy kylässä ja nyt jo on tulossa jokin uusi levy taas?

Levy on aina uusi, taas!

17/06/2014

Mikä on Yrjänän suhde teosofiaan? Uskotko ihan kirjaimellisesti esim. valkoiseen veljeskuntaan vai jotenkin muutoin? PS. Ervast oli hieno mies.

Y: Ihastuin teosofisen liikkeen esoteriatulkintaan joskus kuudentoista ikävuoden tienoilla. Edes silloin minulla ei ollut tapana ottaa mitään ”kirjaimellisesti”, pääni toimii enemmän symboleiden ja työhypoteesien kuin kirjaimellisuuksien varassa. Olen yhä vankka H. P. Blavatskin fani. Monista muista keskeisistä teosofeista en ole koskaan ollut niin innostunut, vaikka onhan heillä hetkensä. Ervastissa on kyllä potkua, ehdottomasti. Valkoiset, tai minkä tahansa väriset veljeskunnat ovat myös symboleja, eikä niistä kannata tehdä suurta numeroa, ellei nimenomaan halua.

17/06/2014

Aknepop ja Ääretön joulu on mun Raamattua.

Mansikoita ja hernettä?

« vanhemmat ↑ sivun alkuun uudemmat »

Hae kysymysarkistosta

Hae

Hakuohjeet

Erottele hakusanat välilyönnilä. Jos haet useammalla sanalla tai sanan osalla, tulokseen tulevat vain ne kysymykset ja vastaukset joista löytyvät kaikki hakusanat.
  • Anna kustakin hakusanasta ainakin kaksi kirjainta
  • Tämä hakukone hakee vain kysymyksistä ja vastauksista
  • Vain 100 ensimmäistä osumaa näytetään

Tee kysymys

 
©1995-2014 CMX