Bookmark and Share English
»

HUHTIKUU 2015

21/04/2015

Tuleeko Mesmerian LP-versio nimmareilla Lilithin-nettikauppaan? TULEEHAN???

Tulee. Meillä on niitä jo, mutta kun laatikko kiertää kiertuekaupassa….ensi sunnuntaihin. Nää on nimmaroituja levyjä sitten.

21/04/2015

Onko mahdollista kuulla Sielunvihollinen Jyväskylässä tulevana lauantaina? Kiitos poijaat vuosista!

Olemme usein yrittäneet tehdä siitä keikkaversiota. Vielä se ei ole onnistunut.

21/04/2015

Onko Herra Y tietoinen että joskus vuosi takaperin avokkini oli ilmoittanu meidät johonkin yllätyskosinta ohjelmaan jossa mut olis lennätetty paikkaan X, jossa te vedätte biisin. Sitten emäntä olis kosinu. Homma meni jostain syytä puihin loppumetreillä. Mikä on ihan oikein koska kosiminen on miesten hommaa ja toisekseen A.W. on saanu jo ihan tarpeeksi ruutuaikaa.

Y: Kuulostaa SuomiLove -ohjelman systeemeiltä. Meitä ei kysytty ohjelmaan mukaan.

21/04/2015

Tiiätkö A.W. mikä tässä omassa rupsahtamisessa on edes vähän lohdullista? Se että siullekin on vuosien saatossa käynyt edes vähän samalla tavoin. Olit kuitenkin miun nuoruuven unelmissa.. vaikkapa kyl mie edelleen siun kans sammaa matkaa lähtisin, jos siulla ei ois vaimoo, eikä miulla miestä ja lapsosii.

Y: Olisihan sekin vähän traagista, jos kaikkina ikäkausinaan näyttäisi samalta. Ettei elämä ja kokemus näkyisi olemuksesta. Elämme aikakautta, joka korostaa ulkonäköä, mutta oikeasti ihmiset reagoivat energiaan, läsnäoloon ja rehellisyyteen. Oikeastaan aikuisen ihmisen kehitystehtävä on oppia lukemaan ja välittämään energiaa, läsnäoloa ja rehellisyyttä. Joten luulenpa, että olet upea!

21/04/2015

On se nyt perkele kun haluaisi kuunnella Vuori-kappaletta, mutta sitä ei mistään löydy. Saatanan saatana

Vuorille tiloja!

21/04/2015

Kysyn itseltäni toistuvasti, mitä taide eri muodoissaan on. "Luolavertaus", vastaan joka kerta, ja jään hämilleni; jos todella tulkitsemme taidetta Platonin vertauksen kautta, ovatko esimerkiksi musiikki ja runous - sanat ja sävelet - heijastuksia luolan seinällä, luolan suuaukko, sisään kajastava auringonvalo - vai ulkomaailma ja todellisuus? Millainen on taiteilijain kanta asiaan?

Y: Ymmärryksessäni luolavertaus viittaa Platonilla johdonmukaisesti havaintomaailman ja ideoiden maailman kvalitatiiviseen suhteeseen. Platon suhtautui taiteisiin kriittisesti, mutta mielestäni hän oli väärässä. Jos taideteos on rehellinen tekijänsä olemuksen juurille (subliminaaliseen mieleen asti), se on jälkiplatonilaisen ajattelun mukaan karvan verran lähempänä ideoiden maailmaa, siis perimmäisen todellisuuden ensimmäistä eriytynyttä piiriä, ja siten arkikokemuksen yläpuolella. Kuten huomaat, näistä asioista puhuminen parin lauseen mittakaavassa muuttuu välittömästi farssiksi. Joka on taidemuoto sekin.

21/04/2015

Harvoin törmää albumiin (puhumattakaan tupla-albumiin), joka olisi yhtä täydellinen kaikilla osa-alueilla kuin Dinosaurus Stereophonicus. Se ei kulu millään. Minkälainen fiilis teillä oli albumia tehdessä? Tuntuiko jo varhain siltä, että nyt on tulossa jotain suurta? Olisi upeaa kuulla koko albumi joskus livenä kuoron ja koskettimien kera, jossain tasokkaassa konserttisalissa.

Dino tehtiin rakkaudella ja ilon vallassa, vaikka siellä onkin paljon melankolisia lauluja. Levyä työstetiin monta kuukautta kahdessa studiossa ja se on yksi hienoimpia sessioita, mitä olemme saaneet tehdä. Semmoset oli ns. fiilikset.

21/04/2015

Jos diggaan uudempia levyjänne, kuten teen, niin onko mitään mahdollisuutta, että pitäisin myös esimerkiksi Kolmikärjen Veljeskunnasta?

Y: On. Musa on tietysti nuorempien ja kokemattomampien klossien tekemää, raivokkaampaa ja randomimpaa, mutta samoista aatoksista ja eetoksesta nousevaa. Mulla on aina ollut ohjelma ja agenda. Tai kuten Kolmikärjen teksilapussa sanotaan: ”tämä (on) hermeettisen viisauden kultakaivos/kuulemisen tuoma vapautuminen Bardossa”. Edellinen viittaa tyynesti Hermeen Smaragditauluun, jälkimmäinen tiibetiläiseen kuolleidenkirjaan, ja niitä kautta läntiseen ja itäiseen mystiikan perinteeseen, jotka ovat yhtä.

21/04/2015

Mitä Yrjänä syö krapulassa?

Y: Ton Ararat-pizzerian kepappia salaatilla ja tuplalihalla. Paljon jukurttia ja jalapenoa.

21/04/2015

Kuunteletteko te Bon Jovia? Miksi?

Y: En ymmärrä miksi kukaan jaksaisi uhrata aikaansa moiseen.
J: Slippery when wet!

21/04/2015

Mikä siinä on, että kaikkien näiden vuosien jälkeen Ei Yksikään menee edelleen ihon alle ja resonoi joka solussa. Magiaa?

Magia on tapa katsoa maailmaa. Eli ehkä juuri niin.

21/04/2015

Tätä nyt ei oo pakko julkaista, mutta verkkoherralle infoks vaan. Julkaisut-osiossa teidän kahden ensimmäisen levynne tiedoissa on hyperlinkki, jonka pitäisi viedä Bad Vugumista kertovalle sivulle. Voi olla, että nyt se vie vähän väärälle sivulle. Koettakaa itse ja korjatkaa toki, jos olen väärässä.

Korjattu. Bad Vugum on siis lopultakin kadonnut maailmasta.

21/04/2015

Kiitos.Onpahan jotain,mihin voi luottaa...tekemisen meininki.Kaikesta ei kai aina tartte tykätä,mutta hattu käteen...kyllä harva rakkaassa Suomessa Teidän tasolla liikkuu...Hieno levy Taas.

Nyt hattu takasin päähän ja kohti uusia seikkailuja.

21/04/2015

Ytimekkäästä ja aikaisemmin kysymättömyydestä en tiedä,mutta sen kerran ku olis rouvan kans mahdollista tulla Hämeenlinnaan tsekkaamaan äijien setti,se on lopouunmyyty ajatsitten.Pkele.No turha kysymys,ette varmaan tee Apulantoja ja piä lisäkeikkaa edellispäivänä,niin kerkeis liput hankkimaan. Tack. Rampe

Vaikea pitää lisäkeikkaa edellisenä päivänä, jos bändi on silloin Porissa keikalla. Suisto oli jättänyt nipun lippuja ovelle, mutta meille tieto tuli vasta lauantaina, ja yritimme siitä kovasti tiedottaa.

21/04/2015

Harrastaako Yrjänä mindfulnessia, positiivista ajattelua tai visualisaatiota?

Y: Kaikki luettelemasi asiat kuuluvat sekä itä- että länsimaisten meditaatiojärjestelmien työkalupakkiin eri nimillä ja eri hahmoissa. Itse hermeettisen perinteen opiskelijana teen päivittäin erilaisia harjoitteita, joita joku voisi nimittää käyttämilläsi nimillä. Minä nimitän niitä kontemplaatioksi, omien mieltymysten suhteellistamiseksi ja hypnagogiaksi.

21/04/2015

Yrjänä, madekeiton resepti? Heti!

Y: Se on siellä nelosen sivuilla, jotka on niin sekavat, että en löydä. Tee normi madekeitto, mutta paahda liemeen käytettävät sipulinpuolikkaat ensin melkein mustiksi. Aineksiin myös paprikaa ja palsternakkaa, ja mausteeksi myös osterikastiketta ja chilijauhetta.

21/04/2015

Mitä mieltä Y oot ravinnon sisältämän kolesterolin ja LDL:kolesterolin suoraan verrannollisesta yhteydestä? Olisin halunnut kysyä yksityisesti tätä, muttet varmaan kuulisi minua yleisön seasta...

Y: Olen näissä ns. kolesteroliasioissa pitkään ollut Kvarnströmin, Perlmutterin, McKendrickin, Tolosen ja Shanahanin linjoilla. Mutta onhan tuo veren kolesterolia laskevien turhien lääkkeiden myynti yksi parhaita bisneksiä tällä planeetalla. Ja siis jatkuu. Suomenkin THL-pomoista melkein jokainen istuu jonkun lääkefirman hallituksessa ja tuomitsee sieltä eläviä ja kuolleita. Bonarina saadaan kakkostyypin diabetestä, dementiaa, masennusta jne, joille on kaikille omat lääkkeensä taas. Ja vaikka olen tällainen tankki, omat arvot on viiden hujakoilla. Siis liian alhaalla, kuten puoli vuosisataa jatkunut Framinghamin seurantatutkimus on ykskantaan osoittanut.

21/04/2015

Oletteko seuranneet Better Call Saulia?

J: Pari jaksoa katsoin, mutta sitten innostuin aloittamaan Breaking Badin uudelleen. Ozymandias tänään!

21/04/2015

Niinkuin valonleimaus, elämä on vangittu kahden valoa jakamattoman yksikön väliin. Lokeroitu yksiköihin, aina.

Näin on ainoastaan rationalistis-materialistisen mielenlaadun kannalta. Toki, se on aikanamme varsin yleinen, ja siksi ilmiselväksi kuviteltu mielenlaatu, mutta ei suinkaan ainoa mahdollinen saati relevantti.

21/04/2015

Soittakaa Olet tässä lutakossa, se olisi kaunista. Kyllä Väkivallan moottorit ja Kvartetto rock-yhtyeelle ja solistille, op. 1 kelpaa myös. Tai soittakaa edes sitten Negatiivinen asenne, perkele.

Ei soitettu.

21/04/2015

Mitä mieltä Allen Ginsbergin runoista, voiko niitä suositella kenellekään vai onko ne vain ajan ja rahan haaskausta?

Ginsbergiä pidetään yhtenä sukupolvensa tärkeimmistä runokielen uudistajista ja myös yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuneista kirjoittajista. Hän oli osaltaan luomassa ilmapiiriä, jossa kuusikymmenluvun kulttuurivallankumoukset syntyivät ja muuttivat maailman nykyisen kaltaiseksi. Että kyllä Ginsbergin ymmärtäminen on ihan paikallaan.

21/04/2015

Uusin levy näyttää iskeneen tärkeään saumaan, vaikka edellinen oli mulle henk.koht. tärkeämpi. Varsinainen kysssäri liittyy Spotifyn vaikutukseen. On kiistatonta (?), että nää systeemit on tulleet jäädäkseen, mut A) voidaanko niistä tehdä muusikon kannalta reilumpia? B) voiko levyn arvon jotenkin elvyttää (ylijäämäraidoilla, kansiviholla, hinnalla/ekstrojen vähyydellä yms)?

On todennäköistä, että fyysinen albumi muuttuu kuriositeetiksi piankin. Se, että fyysinen albumi on myös edellytys sille, että albumeja ylipäätään tehdään (siis levytetään, kustannetaan ja julkaistaan) on todennäköistä, että myös digitaalinen albumi muuttuu kuriositeetiksi ja siirrymme takaisin singlen maailmaan, jonka aikanaan lopetti toinen innovaatio: edullisen vinyylisoittimen yleistyminen ja The Beatles -yhtyeen kiinnostus tehdä populaarimusiikisssa sinkkua pidempiä kokonaisuuksia.

21/04/2015

Yksi yö Turkoosissa olikin bridge, jossa solistinne lauloi "näkisitkö minua / kuinka sinua katselen". Biisi aukesi heti.

Hyvä.

21/04/2015

KOLMIKÄRKEÄ SETTIIN!

Juuri Hämeenlinnan keikkapaikan takahuoneessa arvottiin samaa asiaa.

21/04/2015

onko Toolin musa teidän mielestä ylimielisten kermaperseiden tekemää yliarvostettua ja liian "tosisaan" tehtyä kakkelia? auttakaa en osaa muodostaa omaa mielpiettä

Tool, sehän on hyvän mielen musaa.

21/04/2015

"Y: tähteinvälinen on kirjoitettu USA:n teosofisen seuran (Adyar) vanhassa ja kauniissa okkulttisessa kirjastossa Ojaissa, Kaliforniassa syksyllä 1992... " Eli Ojaissa on kirjoittu siis NELJÄ kappaletta? Ainomieli, Tähteinvälinen, Ruoste ja Ojai?

Y: Olisiko noin? Olin siellä kyllä yhdeksän viikkoa, joten aikaa ainakin olisi ollut.

21/04/2015

Kuuntelin pitkästä aikaa Wilman Suuri Valkea-levyn. Y taisi olla siinä tuottaja tai jotain(?) Mihinkähän kyseinen artisti on nykyään kadonnut?

Y: Tuotin levyn vuonna -96, kyllä. Tein myös suuren osan sanoituksista yhdessä yhtyeen lauluntekijän Anna Kuoppamäen kanssa. Bändi on käsittääkseni ollut latentissa tilassa joitain vuosia.

21/04/2015

Hynysen mukaan bändinsä uusi levy pesee Mesmerialla lattiaa koska vaan.

Y: Onkohan Jouni todella sanonut näin? Epäilen. Harva artisti haluaa koordinoida uuden julkaisunsa puhumalla muiden tekijöiden levyistä.

21/04/2015

Voisiko Yrtsi harkita vapaamuurariutta? Miksi kyllä tai ei?

Y: Vapaamuurarit on maallistunut liike, johon muuten jäsenet kutsutaan.

21/04/2015

Nuo tanssitilan ja astraalimarketin väliset virittäytymiset voidaan kokea joko ihan pirunmaitokontekstissa tai kokoomapisteen vaelteluna putipuhtaassa energiacheddarpallossa ja se on kuitenkin edellämainittua lempeämpi ja tarunhohtoisempi seikkailumuoto. AC/DC:n play ballin donjuanmaiset riffitykset tehoavat myös tässä todellisuudentasojen välienselvittelyssä. Hyvää kesää.

”Siinä muuntohuumepussissa luki, että parantaa suorituskykyä."

21/04/2015

Niin moni ala tarvitsee Gödelinsä!

Lounasruokaloiden Gödel. Legopalikoiden tuotteistamisen itseään vastaan kääntymisen Gödel! Roomalaisten suihkujen Gödel!

21/04/2015

Tulikos luettua Kingin Musta torni-eepos? Entäs 11/22/63? Iso mies laittaa lukijansa itkemään vuosien pelottelun jälkeen. Vanhus ei tule yksin.

Ei.

21/04/2015

En kysy, kehun. Lutakon keikka oli vapautunein teiltä näkemäni. Hieno setti, hyvät soundit. Te olette tämän todellisuuden hienoimpia sivuvaikutuksia.

Me ei olla varjokuvia, rakas.

21/04/2015

Oletteko te kavereita keskenänne? Tai erikseen?

Jep.

21/04/2015

Saan vastauksen kysymykseeni, olen siis olemassa!

Kartesin Des!

21/04/2015

Hyvä mutta ennalta-arvattava setti, jossa oli lähinnä niitä ilmeisimpiä keikkajyriä ja parin uusimman levyn keikkaystävällisimmät biisit. Ja silti narikkajonossa joku kommentoi ettei oikein tuntenut biisejä. Surullista.

Ollaan me joskus yritetty soittaa sellaisiakin settejä, että kukaan ei tunne biisejä. Ne vasta toimiikin.

21/04/2015

Mitä keikoilla käytännössä tapahtuu tuon Rakkaudessa ja sodassa -arpeggiaattorijutun kanssa? Ei tuntunut menevän ihan tempoon ja oli puolta lyhyempi kuin levyllä. Miksaaja tai joku muu triggaa sitä tarpeen mukaan?

Kyllä se on saman mittainen kuin levyllä. Arpeggio tulee koneelta, ja samalta koneelta tulee metronomiklikki rumpalin korvaan. Jos tempo heittää, se johtuu hengestä.

21/04/2015

Siitos. Lutakossa oli soundit kohdallaan ja hyvä meno. Punainen komentaja oli varmaan se kovin juttu tälläiselle parikymppiselle, jonka mielestä sen musiikkivideo on edelleen maailman paras. PS. tanssittiin kolmella jalalla pilkkuun asti. Sit alettiin panee.

Olimme hengessä mukana joka vaiheessa.

21/04/2015

Kuuntelin teidän musiikkianne YouTube:ssa. Tyrkyttivät joka välissä Kokoomuksen vaalimainosta. Tuntui jotenkin kornilta...

Saatana on olemassa, siis.

21/04/2015

Yrjänällä on Asperger

Y: Jep, olen sinisilmäinen, kykenen nerollisesti keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan, enkä hahmota kanssakulkijoiden sielunliikkeitä.

21/04/2015

Pakko myöntää. Teidän Hyperboreanne taitaa olla parempi kuin Tangerine Dreamin Hyperborea. Vai?

Ainakin se on lyhyempi.

21/04/2015

Reality-ohjelmia seuratessa olen huomannut että Vesa Keskisellä on varsin samanlainen puheääni kuin AW Yrjänällä. Miehet voisivatkin esittää dueton jollain kesäfestarilla!

Vesahan on muutenkin samantapainen hahmo kuin toi meidän Yrkkä. Tykkää arkkitehtuurista, miljoonatulot, Scorpparifani, piha täynnä yksisarvisia, jostain Ugandasta tuodaan pimuja, tyylikkäät kampaukset ja sumean logiikan muokkaama käsitys ympäröivästä maailmasta.

21/04/2015

Ahaa! 29/12/2011 vastasitte kysymykseen jossa taivutitte Pekka Siitoin -nimisen herran nimen muodossa "Siitoinin", mutta Yrjänän arviossa Valonkantajat-teoksesta nimi taivutetaan "Siitoimen". Johdonmukaisuutta, pyydän!

Pyydät diskordianisteilta johdonmukaisuutta?

21/04/2015

Onko Yrjänän taloudessa verikermalla nyt sitten läträtty? Oli mukava seurata masterchef kun olit finaaliin asti mukana

Y: En vieläkään tajua, mitä se verikerma piti olla. Mutta sorbettini ja parfaitini olivat todella gay!

21/04/2015

Kuinka kirjoittaa monitulkintaisia sanoituksia?

Ensin pitää olettaa yleisö, joka kykenee moisia vastaanottamaan.

21/04/2015

Missä tuo Petojen kansikuva on otettu?

Prahan juutalaisella hautausmaalla. Esoterian harrastajat arvostanevat seikkaa.

21/04/2015

Aawe milloin yhteyskeikka Martikaisen ja Putron kanssa? Superyhtyeen nimi olisi "Pyhä Kolminaisuus" Voitte tulla esiintymään Levin mökille

Y: Voisin eritellä ehdotuksesi epäjohdonmukaisuuksia monilta kanteilta, mutta sitten joutuisin myöntämään, että ajatus on ihan kelpo.

21/04/2015

Gnostikon pitää olla antiplatonisti, muuten se on vain hukassa.

Toisin kuin muut, jotka ovat tonteilla.

21/04/2015

Miksi päidemme aukoista tulee niin kovasti melua ettemme edes kuule omia ajatuksiamme?

Ajatukset ovat melua.

21/04/2015

Oletteko aikaisemmin huomannut sellaista asiaa että kuulostaa kuin hyperborean kertosäkeessä mainittaisiin kuuluisa kyljyksen vartija?

Vain niiden korvissa, jotka eivät ole lukeneet Edward Bulwer-Lyttonin mystistä klassikkoa Zanoni. Edward myös keksi, että musta puku on paras. 1860-luvulla.

21/04/2015

Nämä neljän ensimmäisen albuminne uudelleenmiksaukset ovat todella antoisia. Eivät vähiten siksi, että itse levyt olivat jo ennestään niin ylittämättömiä. Etsikää joku mesenaatti Rautakanteleen vastaavalle. Vaikka ne rummut tuovatkin tiettyä lisähaurautta tunnelmaan.

Viemme ajatuksen entiseen levyfirmaamme, joka masterin ja raidat omistaa. Olisihan se kiva päästä tekemään.

21/04/2015

Ei läntinen kulttuuri tätä vuosisataa kestää. Enkä puhu välttämättä aineellisista seikoista.

Kyse ei ehkä ole enää kulttuurista, vaan tietoisuuden evoluutiosta. Siinä on ollut länsimaiden suurin ja kiistanalaisin kontribuutio.

21/04/2015

Tuleeko seuraavan runokokoelman nimeksi Genital?

Y: Tulee, joo. Ja vinyyliversio on Super-Genital.

21/04/2015

Masterchef VIP-ohjelmassa ei tainnut tulla selville mikä Akin hyväntekeväisyyskohde olisi ollut.

Se oli Uudellamaalla lahjoituksin toimiva vapaaehtoisjärjestö, joka vie päivittäin seuraa ja ruokaa sairaille, vanhuksille ja liikuntarajoitteisille.

21/04/2015

Hieno suoritus MasterChefissä! Itse asiassa varsin mielenkiintoinen formaatti, jota en aiemmin ollut seurannutkaan. Mutta jäikö Yrjänää harmittamaan, että lahjoitusrahat ja viinimatka jäivät niin pienestä kiinni..?

Y: Ei harmittanut, paitsi lahjoituskohteen puolesta tietty. Kuvauksissa oli iloista, vaikka päivät oli nelitoistatuntisia. Omaan kokkailusuoritukseen olin tyytyväinen, varsinkin kun yhdessäkään tehtävässä ensimmäisen jälkeen ei saanut tehdä sitä, mitä osaa, vaan sitä mitä piti tehdä. Varmaan helpompi arvioida kisaajien suorituksia siten. Laila oli kyllä mun mielestä ihan pirun hyvä kokki.

21/04/2015

Voisiko Yrpä perustaa ravintolan, jossa tarjottaisiin historiallisesti mielenkiintoisia ja/tai reilusti epäterveellisiä murkinoita? Tekisin kernaasti pienen pyhiinvaelluksen paikan päälle täältä pohjoisesta.

Y: Reilusti epäterveellistä on vain valkoinen sokeri, vehnäjauho ja rypsiöljy. Niitä en historiallisesta ravintolastani saisi. Mutta varmaan siellä olisi pähkinöitä, marjoja, aivoja, maksaa, juuria, sieniä, koppiksia, matoja, kaalia, protojuustoa ja hulluutta edistäviä ainesosia. Nätteinä annoksina ja kurkuman kanssa.

21/04/2015

Aatoksia Terry Pratchettin kuolemasta?

Sellaista sattuu. Siis kuolemista. Terryllekin. Hieno sielu on hän.

21/04/2015

Mitä sielulleni tapahtuu, kun olen myynyt sen teille? Lutakossa allekirjoitettiin kauppakirja. Olen myyty.

No me lähetetään se ensin yhen meksikolaisen maagiyhteisön putsattavaksi. Sitten se kiillotetaan Montrealin yliopiston parapsykologian laitoksella ja lähetetään eetteri-astraali ja mentaalistriimeinä buddhiselle tasolle akashisen kirjaston harjoittelijoille välitaltioon, ja lopuksi monadisen tason deevalle johonkin sopivaan initiaatioon. Sitten saat sen takaisin DHL-pakettina. Päivitä varovasti.

21/04/2015

Onko Yrjänä nähnyt dokkaria "DMT: the spirit molecule"? Jos et niin youtubesta löytyy, suosittelen. Terveisin Käpy Rauhanen.

Y: Hyvä Rauhasen Käpy, olen lukenut Rick Strassmannin kaikki kolme teosta tuoreeltaan ja ilmestymisjärjestyksessä, ja katsonut myös dokumentin. Dokkarin ja kirjan ero on miltei aina se, että liikkuvaan kuvaan saa ympättyä vain muutaman prossan kirjan infomäärästä, mutta tunnetta on enemmän.

21/04/2015

Miksei sitä Laavaa ole vieläkään julkaistu virallisesti singlenä? Pyörii kyllä radiossa jo muutenkin. Ja on koko Mesmerian ostetuin yksittäinen biisi iTunesissa. Ja soitetuin Spottifyyssä.

On se julkaistu singlenä. Tosin julkaiseminen tarkoittaa nykyään sitä että levy-yhtiön edustaja menee radioasemalle kertomaan että seuraava single on tämä. Soittakaa. Mitään fyysistä tuotetta siitä ei ole tehty.

21/04/2015

Mieti solipsisimin vaaraa tarkemmin.

Y: Solipsismin ainoa vaara on sen tarkempi miettiminen?

21/04/2015

Miten te jaksatte toisianne?

Näytämme toisillemme kerralla vain yhden tuhansista faseteistamme.

21/04/2015

Yritän puhua kirjahyllylleni, mutta se vaan käy päälle, kohta varmaan raatelee hengiltä. Miten minä muka voisin kohdata jonkun Shakespearen? Kaikki on mahdottomuus.

Y: Mulle paras opas Shakespeareen on ollut Harold Bloomin rehevä ja loistelias kirjallisuushistoria The Western Canon. Ja muutenkin se on hyvä piplia.

21/04/2015

A.W. Yrjänä, onko sinulla ikinä Herra Ylpön kanssa jutellessa tullut sellainen tunne, että hänen jokainen lause jää ke

Y: Pikemminkin päinvastoin, jokainen mun lau

21/04/2015

Uutta Faith No Morea soitti radio. Ihan Auringon aikaiselta teiltä kuulosti, paitsi kitaraa vingutti Otra Romppanen. Jännää.

Peukutamme tälle bassoa.

21/04/2015

CMX-kassi mullehetinyt. Olisi vähän uskottavuutta kirjastoreissuilla. Onhan tulossa, onhan?!

Noitahan on kiertuekaupassa kahta, ellei kolmea mallia tarjolla.

21/04/2015

Diggaatteko armeijarytkyistä? Oletteko käyneet Varustelekassa tai tilanneet tavaraa sieltä? Onko pulju tuttu?

Y: Olen talsinut puolet elämästäni jenkkien armeijakengissä. Lekakin on tuttu. Etenkin umpihauskojen ja hyvin kirjoitettujen nettisivujensa ansiosta.

21/04/2015

Noiden Ukonvaajan extrojen perusteella voi sanoa, että Y on parempi ihmisten kalastaja kuin kalojen. T: koukussa

Y: Hitto, saiko ne sen mun kalasaaliin narulle! Asiaa.

21/04/2015

Parhaiten mieleen jäänyt kauhea keikkamuisto?

Jätetään noi syksyllä tulevaan kirjaan.

21/04/2015

"Takaan, että suututte ikihyviksi lupsakkaasti virnuilevalle, essussa heiluvalle tavisminälleni!" Tää lupsakasti virnuileva tavisminä on kyllä tullu keikoillakin esiin, ilman essua. Uskon, että suurin osa nk. faneista pitää ihan yhtälailla molemmista puolista. (Väittävät tosin, ettei silmistä alaspäin ole enää mitää nähtävää.) Miten ite määrittelette cmx-sinänne?

Y: Minun CMX-häneni on hyvin lähellä sitä, minkä lavan ulkopuolellakin tapaa. Paitsi, että lavalla huudan aavistuksen enemmän.

21/04/2015

Alan käsittää: Hiram aiheuttaa Talkkarin tarinassa muistinmenetyksensä itse itselleen! Siten hän unohtaa aiemmin tekemänsä hirmuteot ja petokset sekä sukulaistensa vaatimukset ja voi löytää itsensä uudelleen - tai ehkä ensimmäistä kertaa - ja oikaista Kuninkaansa tekemät vääryydet. Vrt: Amnesia: The Dark Descent.

Y: Ei tuo ihan pusikkoon mene, mutta voit tarkistaa tilanteen jahka saan kirjan valmiiksi.

21/04/2015

Minkälainen fiilis jäi Suistosta keikkapaikkana? Miltä ylipäätänsä tuntui soittaa noin pienellä klubilla, kun ymmärtääkseni ette ihan hirveän usein pikkuklubeilla esiinny?

Suisto on ihan pirun hieno paikka komeassa miljöössä. Lisää tämmösiä ihmisen kokosia laitoksia! (Kotimaiset klubit ovat melko pieniä, koska vain sen kokoiset paikat pysyvät pystyssä, joiden käyttö- ja täyttöaste riittävät pitämään ne pystyssä.)

21/04/2015

Onkos Yrjänä lukenut simpauttajaa tai hiljan ilmestynyttä jatko-osaa?. Tuo mieltymys persereikiin voisi selittyä jotenkin laajemmin. Laajentua? Nyt sitte mietin minkälainen on Hiljan jatko-osa.

Y: En. Hiljan jatko-osa sisältäisi hillittömiä nekrofilia-näkyjä.

21/04/2015

Miksi olitte niin helvetin hyviä eilen Suistolla?

Me emme pelkästään ole elämänsä parasta kiertuetta elävä kypsä bändi, me myös rakastamme musiikkia ja teitä perkeleitä. Suistolla oli ihan hekumallista ränkyttää!

« vanhemmat ↑ sivun alkuun             

Hae kysymysarkistosta

Hae

Hakuohjeet

Erottele hakusanat välilyönnilä. Jos haet useammalla sanalla tai sanan osalla, tulokseen tulevat vain ne kysymykset ja vastaukset joista löytyvät kaikki hakusanat.
  • Anna kustakin hakusanasta ainakin kaksi kirjainta
  • Tämä hakukone hakee vain kysymyksistä ja vastauksista

Tee kysymys

 
©1995-2015 CMX